пятница, 3 октября 2008 г.

Басейни

Басейн - яке це приємне і улюблене заняття з дитинства, починаючи маленькими басейнами для дітей, закінчуючи великими СПА центрами, де цілющий і оздоровчий струмінь гарячої води примусить забути про тривоги і клопіт.

Каркасні, надувні, дитячі, сімейні, оздоровчі і велика кількість аксесуарів до ним.

Каркасні басейни

Каркасний переносний басейн дуже зручний для великих компаній, коли хочеться пограти у водний футбол або просто покидати м'яч. Також каркасний басейн ідеальний для тих, хто дружить сім'ями або для побачень. Єдиний недолік потрібен біля півгодини на збірку всієї конструкції і знання місць, де вам дозволять набрати n -у кількість води. Але задоволення коштує того! Повірте!

Надувні поліпропіленовиє басейни

Найпривабливіша сторона цих басейнів їх легкість. Ну хіба важко узяти на відпочинок сім'я 5 кг зайвої ваги. Зате ваші близькі будуть вам вдячні, а у дітей в пам'яті залишаться незабутні враження. Ці басейни мають площу за розмірами сумірними з кімнатою, що дозволить плавати всім разом, а не чекати своєї черги. А по приїзду басейн так легко прибрати в шафу і забыть.до наступного літа.

Дитячі басейни

Дитячі басейни - це окрема розмова. Ось тут дизайнери потрудилися на славу. Починаючи від будь-яких самих неможливих форм - качелі, гори, гори-спіралі, батутіки, маленькі вежі, до шалено яскравих колірних рішень: малюнків, героїв мультфільмів. Креатори зробили все для невимовного дитячого захоплення. У цьому басейні ваша дитина не скучить, адже там може розміститися ціла дитяча компанія, або мама з дитиною.

Сімейні басейни

Сімейний басейн - це солідне, недешеве придбання, але по своїй якості воно себе, звичайно, виправдовує. Це міцні, надійні конструкції, їх можна Ѐодним помахом рукиЀ перетворити на дитячий або навпаки розвернути стадіон для сімейного водного волейболу. Зручно брати з собою на морі і на дачу, а головне діти завжди будуть зайняті, а ви насолодитеся довгожданим відпочинком.

Для обслуговування такого басейну буде потрібно спеціальне устаткування або можна підписати контракт з фірмою-будівельником. А ось професійний відхід це як хочете, але обов'язково. Вода завжди повинна фільтруватися, а фільтри чиститься - це застава вашого здоров'я! Зверніть свою увагу так само на хімію для басейнів, вона допоможе боротися з шкідливими мікроорганізмами. А в цілому довіртеся професіоналам! Вони знають в цьому толк!

Аліна Пашуленко спеціально для Ювента Груп

1 комментарий:

Nick комментирует...

Вот еще одна интересная статью на тему басейнов мастерпул